Обама запропонував виділити малому бізнесу 30 млрд дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Обама запропонував виділити малому бізнесу 30 млрд дол

Казна та Політика
235
Президент США Барак Обама запропонував виділити банкам фінансову допомогу у розмірі 30 млрд дол. на надання цільових кредитів малому бізнесу, особливо компаніям, які приймають на роботу нових співробітників.
Президент США підкреслив, що в Сполучених Штатах в поточному році буде створено близько 1,5 млн нових робочих місць завдяки законопроекту зі стимулювання економіки. Також, за його словами, назріла необхідність в ухваленні нового законопроекту, спрямованого на збільшення кількості робочих місць.
Обама також закликав до введення податкових пільг для малого бізнесу і середнього класу. За його словами, необхідно скасувати всі податки на дохід від приросту капіталу, якими обкладаються підприємства малого бізнесу. Він також заявив, що шукатиме можливості надання податкових пільг всім компаніям, котрі інвестують в нове устаткування. Водночас, за словами президента, "саме час скасувати всі податкові пільги для компаній, які надають робочі місця за кордоном".
Що стосується фізичних осіб, то, за словами американського лідера, він постарається зберегти податкові пільги для представників середнього класу, термін дії яких закінчується в кінці 2010р.
Заяви Обами прозвучали сьогодні під час його першого звернення до конгресу та американського народу "Про стан країни", котре транслювали американські телеканали.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас