Toyota припиняє продаж в США автомобілів з виявленими дефектами педалі газу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Toyota припиняє продаж в США автомобілів з виявленими дефектами педалі газу

364
Японський автомобілебудівний концерн Toyota Motor Corp. припиняє продаж на ринку США автомобілів з виявленими дефектами педалі газу.
В числі моделей, продаж яких припинено, Toyota RAV4 і Corolla 2009-2010рр., Camry і Highlander 2007-2010рр., а також моделі Matrix, Avalon, Tundra і Sequoia. Таке рішення керівництво Toyota прийняло після недавньої заяви японської компанії про відкликання зі США 2,3 млн автомобілів з виявленими дефектами педалі газу, передає Associated Press.
Основною проблемою, виявленою у вказаних моделей марки Toyota, стало можливе застрявання педалі газу автомобіля в килимовому покритті, що становить серйозну загрозу для безпеки пасажирів і водія машини.
Нагадаємо, восени 2009р. Toyota була змушена відкликати 3,8 млн машин з ринку США, ніби через те, що килимок під ногами водія розташований невдало, що може утруднити роботу педалі акселератора і призвести до аварії. Представники Toyota і уряд США тоді попередили власників автомобілів Toyota і Lexus про можливі проблеми і порадили їм прибрати килимок з водійського місця і нічим його не замінювати.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас