Нафта в середу торгується нижче 75 дол. за барель на зміцненні долара — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нафта в середу торгується нижче 75 дол. за барель на зміцненні долара

Енергетика
156
Нафта дешевшає вранці в середу, торгується нижче $75 за барель на тлі зміцнення долара до євро і даних про зростання запасів в США, повідомило агентство Bloomberg.
Зміцнення долара відносно єдиної європейської валюти під час торгів вранці в середу негативно позначається на динаміці цін на нафту, оскільки традиційно знижує привабливість сировинних активів як засіб хеджування ризиків інфляції.
Крім того, в середу міністерство енергетики США опублікує дані із запасів вуглеводнів в країні на минулому тижні. Експерти чекають, що запаси нафти на тижні, що закінчився 22 січня, зросли на 1,58 млн барелів.
Ціна березневих ф'ючерсних контрактів на нафту марки WTI під час електронних торгів нью-йоркської товарної біржі (NYMEX) знизилась в середу на $0,1 (0,13%) - до $74,61 за барель. Падіння цін на нафту в Нью-Йорку за підсумками торгів у вівторок склало 0,7% відносно підсумкового котирування 25 січня. Негативом для інвесторів стали чутки про можливе посилення кредитно-грошової політики в КНР, що може негативно позначитися на перспективах зростання однієї з найбільших економік світу.
На лондонській біржі ICE Futures вартість ф'ючерсів на березень на нафту Brent за підсумками торгів у вівторок знизилася на $0,4 (0,5%) - до $73,29 за барель.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас