Більшість азіатських індексів знижуються в очікуванні на рішення ФРС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Більшість азіатських індексів знижуються в очікуванні на рішення ФРС

Фондовий ринок
125
Більшість фондових індексів Азіатсько-Тихоокеанського регіону йдуть на зниження в середу в очікуванні рішень Комітету з відкритих ринків (FOMC) американського центрального банку, пише The Wall Street Journal.
Японський Nikkei 225 додав 0,2%, австралійський індекс S&P/ASX 200 впав на 1,6%, південнокорейський Kospi знизився на 0,1%.
Акції "РусАлу" - найбільшого виробника алюмінію в світі - втратили в ціні 9,2% після першого IPO в Гонконгу цього року. Вартість акцій опустилася з 10,80 гонконзького долара до 9,81 гонконзького долара. Гонконзький фондовий індекс Hang Seng при цьому практично не змінився з відкриття торгів.
Котирування акцій виробників знижуються через падіння цін на метали і нафту. Папери найбільшого концерну в цьому секторі ВНР Billiton подешевшали на 1,5%, Rio Tinto - на 3,4%. Австралійська металургійна кампанія Fortescue скоротила капіталізацію на 4%, золотодобувна Newcrest Mining - 1,8%.
Курс цінних паперів найбільшого автовиробника світу Toyota Motor Corp. впав на 2,6% після того, як американський підрозділ компанії припинив продажі 8 моделей автомобілів, включаючи RAV4 і Corolla, які відкликали через проблеми з педаллю акселератора. Вартість акцій Honda Motor зменшилася на 0,8%, Nissan Motor - на 0,1%.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас