Тігіпко заявляє, що готовий очолити уряд при будь-якому новообраному президентові України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко заявляє, що готовий очолити уряд при будь-якому новообраному президентові України

1564
Сергій Тігіпко, який зайняв третє місце в першому турі виборів президента України, готовий очолити уряд і в разі перемоги на президентських виборах Юлії Тимошенко, і в разі перемоги Віктора Януковича.
"Я не залишатимуся осторонь усіх цих процесів. І якщо новий президент - будь то Юлія Тимошенко або Віктор Янукович - зберуть в парламенті більшість і запропонують мені посаду прем'єр-міністра, я відмовлятися не буду", - сказав він українським журналістам.
За словами політика, Україні необхідні зміни і модернізація. "Я добре розумію, наскільки важлива позиція прем'єр-міністра в проведенні тих змін, які потрібні країні. Я готовий і до непопулярних реформ, які, безумовно, потрібно буде проводити в країні", - підкреслив він.
Політик особливо підкреслив, що йдеться не про його працевлаштування, а про необхідність пакетної угоди в разі пропозиції очолити уряд. "Просто працевлаштування мене не цікавить. Коли ми говоримо про такі серйозні речі, то, безумовно, мова має йти про пакетну угоду".
С.Тігіпко пояснив, що в такій угоді має бути чітко прописана антикризова програма, у тому числі всі закони, які необхідно прийняти, а після цього - і кадрові питання.
Він також додав, що обговорення цих питань і всі моменти, пов'язані з пакетною угодою, повинні проходить публічно. "Ні на які змови "під килимом" ні до другого туру, ні після нього я не піду", - сказав С.Тігіпко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас