Хакер, який зламав iPhone, впорався з PlayStation 3 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Хакер, який зламав iPhone, впорався з PlayStation 3

7251
Американський хакер, який в підлітковому віці прославився тим, що зламав захисти iPhone, заявив ВПС News, що тепер він зламав PlayStation 3 виробництва Sony, повідомляє 25 січня Бі-бі-сі.
За словами Джорджа Хотца, він витратив на злом, який дозволить людям запускати на PS3 піратські ігри або власні програми, п'ять тижнів. Він додав, що в даний час доводить хакерський код, але планує незабаром опублікувати його в інтернеті.
Ігрова консоль PS3 є єдиною, яку хакерам не вдавалося зламати протягом трьох років від її появи на ринку. "Передбачалося, що зламати її неможливо, але зламати можна все, - заявив Хотц. - Я тепер можу робити з системою все, що захочу. Неначе у мене з'явилася незвичайна сила, і я ще не знаю, як її використовувати".
Sony заявила, що "розслідує повідомлення" і "прояснить ситуацію", коли у неї з'явиться більше інформації.
Хотц охарактеризував консоль як "дуже надійну систему" і визнав, що йому не вдалося зламати такі її компоненти, як захищена пам'ять, але він зрозумів, як обійти перешкоди. За його словами, його головним мотивом була цікавість. "Сказати по правді, я ніколи не грав на PS3, - заявив він. - У мене є одна гра, але я ніколи в неї по-справжньому не грав".
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас