АБ "Брокбізнесбанк", Універсальне агентство з продажу авіаперевезень та авіакомпанія KLM проводять спільну акцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

АБ "Брокбізнесбанк", Універсальне агентство з продажу авіаперевезень та авіакомпанія KLM проводять спільну акцію

623
З 1 листопада у рамках проекту АБ "Брокбізнесбанк" “Фінансовий супермаркет” проводиться спільна акція АБ "Брокбізнесбанк" та учасника Фінансового супермаркета “Універсальне агентство з продажу авіаперевезень”, а також авіакомпанії KLM на честь відкриття нового офісу Агентства на Саксаганського, 115.
Ті, хто придбає авіаквитки компанії KLM у новому офісі “Універсального агентства”, отримуватимуть дорогу сувенірну продукцію. А клієнтам АБ "Брокбізнесбанк" та учасникам Фінансового супермаркету надаватимуться спеціальні знижки на авіаквитки.
“Універсальне агентство” пропонує також туристичні послуги – з 1 листопада у новому офісі Агентства неймовірно низькі ціни на “гарячі” тури. Для клієнтів АБ "Брокбізнесбанк" та учасників Фінансового супермаркету – додаткова знижка 5%.
Довідка про банк:
АБ “Брокбізнесбанк” заснований у 1991 році. Банк входить у групу “великі банки” за обсягом чистих активів. У системі АБ “Брокбізнесбанк” функціонують філії в Києві, Дніпропетровську, Донецьку, Луганську, Львові, Херсоні, Хмельницькому, Черкасах та Білій Церкві (Київська область) і 15 відділень у 11 областях України. Протягом тривалого часу банк входить у десятку найстабільніших фінансових установ. Банк має ліцензії на всі можливі в Україні банківські операції і надає повний комплекс послуг по конкурентоспроможних тарифах.
На 01.10.2002р.:
Активи банку склали 1 097,121 млн. грн.
Капітал банку – 91,639 млн. грн.
Кредитний портфель – 646,063 млн. грн.
Кошти клієнтів – 711,300 млн. грн.
Прибуток – 2,675 млн. грн.
ЗАТ “Універсальне агенство з продажу авіаперевезень”
ЗАТ “Універсальне агентство з продажу авіаперевезень” було засноване в 1997 році. Сьогодні “Універсальне агентство з продажу авіаперевезень” – це мережеве агентство, що має розгалужену філійну структуру в 14 найбільших містах України, а саме: в Києві, Одесі, Дніпропетровську, Донецьку, Львові, державному міжнародному аеропорту Бориспіль та інших містах.
Агентство має більше 45 прямих агентських угод з авіакомпаніями, а завдяки інтерлайн-угодам може здійснювати продаж на рейси всіх авіакомпаній світу.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас