Британські пенсіонери допоможуть вивести країну з кризи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Британські пенсіонери допоможуть вивести країну з кризи

233
Комісія з прав людини і питань рівності Великобританії заявила, що співробітники похилого віку не повинні піддаватися можливості примусового звільнення роботодавцями після досягнення віку 65 років і їм має бути надано право вибирати можливість працювати за гнучким графіком або вдома.
Урядовий орган заявив, що якщо людям буде дозволено працювати додаткові 18 місяців, то це заощадить країні 15 млрд фунтів на рік і призведе до скорочення державного боргу. У доповіді, опублікованій сьогодні, Комісія надала дослідження, які показують, що вік виходу на пенсію вважається дуже раннім половиною літніх працівників у Великобританії. Сьогодні Палата лордів може скасувати вік обов'язкового виходу на пенсію.
В результаті в країні вже в нинішньому році буде ліквідовано саме поняття пенсійного віку. Зокрема, люди зможуть працювати стільки, скільки вони самі вважають за необхідне, і поки справлятимуться зі всіма посадовими обов'язками. В той же час, поправка в законодавство не підвищить з 65 років вік, коли громадяни можуть вимагати державну пенсію.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас