Банк "Аваль" і ТОВ "Украгроліз" реалізують лізингову програму для сільгоспвиробників "Перспектива-1" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Аваль" і ТОВ "Украгроліз" реалізують лізингову програму для сільгоспвиробників "Перспектива-1"

Фондовий ринок
218
Банк «Аваль» разом з ТОВ «Українська Аграрна Лізингова компанія» реалізує принципово нову програму для сільгоспвиробників — «Перспектива-1» з надання у лізинг сільськогосподарської техніки.
Як повідомила прес-служба банку з посиланням на кредитний департамент АППБ «Аваль», у рамках даної програми сільгоспвиробники можуть одержати сільськогосподарську техніку в лізинг терміном на три роки під 15-18 проц. річних на суму неоплаченої вартості техніки. При цьому, за інформацією прес-служби банку, подорожчання техніки не перевищить 24-26 проц. первісної вартості техніки. Обов’язковий одноразовий страховий платіж і платіж за нотаріальні послуги складуть 4,5 проц.
Первісний платіж з боку сільгоспвиробника повинен досягати 23-25 проц. вартості техніки, що отримується у лізинг, тоді як погашення не менше 20 проц. неоплаченої суми повинне бути гарантовано банком «Аваль».
Як заявили у кредитному департаменті банку «Аваль», банківська гарантія надається на весь термін лізингового договору (до трьох років) сільськогосподарським підприємствам зі стабільним фінансовим станом, що оцінюється фахівцями банку, при наявності в лізингоотримувача ліквідного забезпечення. Забезпеченням банківської гарантії може виступати рухоме і нерухоме майно підприємств, майнові права на майбутній урожай, товари в обороті, техніка, що отримується в лізинг. При цьому предмет забезпечення повинен бути застрахований на весь термін дії лізингового договору.
Зі свого боку, за інформацією прес-служби банку, компанія «Украгроліз» надає техніку в лізинг, здійснює її діагностику, підготовку і введення в експлуатацію, а також проводить за необхідності навчання двох механізаторів (на одиницю техніки) і надає технічну підтримку на увесь час реалізації лізингового проекту.
Для одержання сільськогосподарської техніки в лізинг сільгоспвиробникам варто звернутися у будь-який регіональний підрозділ компанії «Украгроліз» чи в одну з обласних дирекцій банку «Аваль», фахівці якої проаналізують фінансовий стан підприємства і видадуть експертний висновок про можливість співробітництва у рамках програми «Перспектива-1».
ТОВ «Украгроліз» створено у грудні 2000 року. Основні напрямки діяльності — продаж, торгівля у розстрочку, лізинг і обслуговування нової сільськогосподарської техніки вітчизняного, російського та західного виробництва, а також — організація і фінансування проектів з виробництва, переробки і реалізації сільськогосподарської продукції, що є формою оплати за надану сільськогосподарську техніку. Компанія має дев’ять діючих представництв — у Вінницькій, Житомирській, Хмельницькій, Тернопільській, Луганській, Одеській, Дніпропетровській, Донецькій і Полтавській областях. Як повідомили у компанії «Украгроліз», у рамках програми «Перспектива-1» сільгоспвиробники можуть одержати в лізинг сільгосптехніку ВАТ «Ростсільмаш», ВАТ «Красноярський завод комбайнів», ПО «МТЗ» (Мінський тракторний завод)
КЛААС-ПМЗ (Павлоградський механічний завод), Харківський тракторний завод, Кіровський завод, Могилівський автомобільний завод ім. С.М. Кірова.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас