Концерт "Надія для Гаїті" зібрав більше 57 млн дол — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Концерт "Надія для Гаїті" зібрав більше 57 млн дол

165
Більше 57 млн доларів зібрано під час концерту "Надія для Гаїті" на допомогу жителям держави, котра постраждала від землетрусу, який відбувся 22 січня відразу в трьох містах світу - Нью-Йорку, Лос-Анджелесі та Лондоні.
Як заявила Ліза Полсен, президент фонду Entertainment Industry, котрий виступає в ролі координатора витрачання коштів, зібраних в рамках добродійної акції, "суспільство встановило новий стандарт" допомоги пострадалим від стихійних лих. При цьому внески, які збиралися через інтернет, за допомогою телефонних дзвінків і текстових повідомлень із стільникових телефонів, продовжують надходити, зазначила вона.
Крім того, в названій цифрі не враховуються пожертвування з боку корпорацій, а також кошти, отримані від продажу виконаних в ході концертів пісень в цифровому форматі через мережу iTunes, які також будуть направлені на допомогу Гаїті.
В двогодинному концерті взяли участь такі зірки, як Бейонсе, Мадонна, Брюс Спрінгстін, Боно і гітарист Едж з групи U2, Стінг, Джастін Тімберлейк, Крістіна Агілера, Аліша Кіз, Ріана, Джей-Зі і багато інших. Виступ в прямому ефірі показували десятки провідних американських і зарубіжних телеканалів. Крім того, концерт в режимі реального часу транслювався через інтернет.
Зібрані кошти будуть направлені в Червоний Хрест, Дитячий фонд ООН (ЮНІСЕФ) і низку добродійних організацій, що надають допомогу Гаїті, повідомляє ИТАР-ТАСС.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас