Китай до 2015 р. стане найбільшим в світі ринком предметів розкоші — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китай до 2015 р. стане найбільшим в світі ринком предметів розкоші

299
За прогнозом консалтингової фірми The Boston Consulting Group /BCG/, в найближчих 5-7 років Китай зможе стати найбільшим в світі ринком предметів розкоші.
За інформацією BCG, кількість бутиків, які торгують предметами розкоші, в китайських містах Шанхаї і Пекін дорівнює їх кількості в Нью-Йорку і Чикаго. Багато всесвітньо відомих брендів відкрили свої торговельні точки не лише в Шанхаї і Пекіні, але і в інших містах Китаю, більше половини з яких була відкрита в останні три роки.
Як прогнозує BCG, до 2015 р. доходи китайського населення на одну особу будуть як мінімум в два рази більше, ніж сьогодні. На Китай припадатиме 29 відсотків світового ринку предметів розкоші.
За результатами дослідження, проведеного в 2009 р. названою фірмою серед 2550 китайців, провідними споживачами предметів розкоші стали люди у віці 25-35 років. В той же час в західних країнах цей віковий діапазон - 40 років і вище.
"Китайські споживачі доки погано знайомі зі світовими брендами предметів розкоші і знаходяться на етапі пошуку відповідних для себе марок. Це означає, що на китайському ринку існують великі шанси для різних брендів", - сказав директор представництва BCG в Китаї Люй Хуан.
Люй Хуан нагадав, що в Шанхаї і Пекіні 70 відсотків опитаних вважають за краще купувати предмети розкоші під час турпоїздок. В даний час на споживачів з внутрішніх районів Китаю припадає половина надходжень від збуту предметів розкоші в Сянгані. Витрати деяких китайців на предмети розкоші під час турпоїздок в Сянгані виявилися вищими, ніж загальні витрати у власному місті за цілий рік.
За матеріалами:
Женьмінь Жибао
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас