Лондон визнано найкращим містом для пошуку роботи — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Лондон визнано найкращим містом для пошуку роботи

369
Лондон залишається найпопулярнішим містом для пошуку роботи. У рейтингу, складеному порталом totaljobs.com, столиця Сполученого Королівства випередила Нью-Йорк і Сідней.
Дослідженням були охоплені 66 тис. працівників із 40 країн світу. За Лондон проголосували 22% опитаних, за Нью-Йорк - 16%, за Сідней - 12%. Далі в рейтингу слідують Париж, Дубай, Сингапур, Лос-Анджелес, Мельбурн, Мехіко, а замикає десятку Маямі.
Як повідомляє Financial Times, для двох третин респондентів ключове значення у виборі місця роботи мала країна, а не місто. На питання про країну, де б респонденти бажали працевлаштуватися, 52% назвали США. За Штатами слідують Великобританія (47%) і Канада (43%).
Більше половини із бажаючих перебратися до Британії, мають дипломи фінансиста, інженера, або здобули освіту у сфері менеджменту. У Британії їх приваблюють високі зарплати, хороші можливості для кар'єри і бонуси персоналу.
"Всупереч поширеній думці, ті люди, які прибувають до Великобританії на роботу, - добре освічені, амбітні і часто володіють навиками, необхідними економіці Великобританії, - зазначив Джон Солт, керівник проекту totaljobs.com. - Це результат глобалізації на ринку праці і швидкого розвитку Інтернету в останні п'ять років. Шукати роботу за кордоном стало легко".
Зарахування Великобританії до трійки найпопулярніших країн у претендентів на роботу нічого не гарантує в майбутньому, зазначають автори дослідження. Майже третина опитаних бачать як мінімум 10 країн, де їм добре працюватиме. А для 68% головний аргумент на користь роботи за кордоном - це висока зарплата.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас