Тігіпко припускає, що погодиться стати прем'єром при новому президенті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко припускає, що погодиться стати прем'єром при новому президенті

9749
Сергій Тігіпко, який посів третє місце за результатами 1-го туру президентських виборів, не виключає, що розгляне пропозицію обійняти посаду прем'єра.
"По-перше, я хотів би сказати, що питання прем'єрства не відкидаю", - сказав він в інтерв'ю українській службі Бі-Бі-Сі.
"Якщо приходить новий президент і скаже: "Шановні, вибори пройшли, багато було сказано, прошу вибачення за цей популізм, країні потрібні зміни" - не боюся непопулярних кроків, готовий їх робити як прем'єр, скажімо", - підкреслив С.Тігіпко.
Раніше кандидат в президенти, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко запропонувала Сергію Тігіпку, який отримав в 1-у турі виборів більше 13% голосів виборців, посаду прем'єра. Ця пропозиція залишиться чинною навіть якщо С.Тігіпко утримається від закликів до виборців підтримати Ю.Тимошенко в 2-у турі.
"Я можу сказати, що навіть якщо С.Тігіпко не підтримає мої пропозиції (гармонізувати програми розвитку України..., об'єднати зусилля для реалізації програм в життя), якщо не захоче визначитися до другого туру, я можу всім людям, які голосували за нього в першому турі, сказати, що після перемоги на президентських виборах, я обов'язково повторю цю пропозицію", - заявила Ю.Тимошенко на прес-конференції 20 січня.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас