МінЖКГ пропонує зобов'язати ЖЕКи здійснити перерахунок тарифів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МінЖКГ пропонує зобов'язати ЖЕКи здійснити перерахунок тарифів

Казна та Політика
558
Міністерство з питань житлово-комунального господарства пропонує Кабінету міністрів України ініціювати проведення перевірок порушень вимог Закону України "Про благоустрій населених пунктів" і за їх результатами зобов'язати житлово-експлуатаційні контори здійснити перерахунок тарифів у зв'язку з ненаданням населенню послуг з прибирання снігу на вулицях міст.
Про це УНІАН повідомила прес-служба Юлії Тимошенко.
За повідомленням, таке доручення міністерство пропонує уряду дати Державній інспекції з питань житлово-комунального господарства і планує, що це питання буде розглянуто на найближчому засіданні Кабінету міністрів.
"Наприклад, у Києві Держжитлкомунінспекція встановила масові порушення при проведенні зимових прибиральних робіт на прибудинкових територіях. Через неадекватні дії влади Києва виникли значні перешкоди для руху пішоходів і транспорту, що створило загрозу життєдіяльності міста", - сказав міністр із питань ЖКГ Олексій Кучеренко.
За його інформацією, з 17 грудня 2009 року по 14 січня 2010 року до травмпунків Києва звернулися майже 5,5 тисяч осіб, які отримали травми на обледенілих дорогах і тротуарах міста.
Міністр також повідомив, що Держжитлкомунінспекція розробила форму Акту претензій за неналежне надання або ненадання послуг з у тримання будинків і прибудинкових територій, на підставі якого ЖКГ повинні будуть здійснити перерахунок тарифів за неотримані послуги з прибирання снігу.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас