ДАІ почала відловлювати "граків" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ДАІ почала відловлювати "граків"

1072
Все більше автомобілістів нелегально перевозять людей на власному авто, після втрати основного місця роботи. Такі водії піддають пасажирів небезпеці, оскільки не мають необхідного досвіду роботи і не несуть жодної відповідальності, стверджують в Головній державній інспекції автомобільного транспорту.
Декілька рейдів вже було проведено Управлінням спільно з ДАІ. Правоохоронці в штатському під виглядом пасажирів привозили порушників прямо на штрафмайданчики. Як відомо, Адміністративний кодекс передбачає вилучення транспортного засобу за нелегальне надання послуг з перевезення. Стоянки таксі в місцях найбільшої концентрації людей могли б вирішити проблему, стверджують чиновники траспортної інспекції.
"Необхідне облаштування місць, де людина може цивілізовано скористатися послугами з перевезення таксі, і їй не потрібно буде ходити обабіч проїзджої частини з піднятою рукою. Така людина, знаючи, що в тридцяти метрах знаходиться стоянка таксі, може пройти туди по пішохідній доріжці і здійснити посадку в автомобіль", - зазначив Юрій Майборода, начальник Головної держінспекції на автотранспорті Мінтрансзв'язку.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас