Кабмін доручив Мінтрансзв’язку, Мінекономіки і Мінфіну розробити порядок впровадження довгострокових проїзних у найбільших містах — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін доручив Мінтрансзв’язку, Мінекономіки і Мінфіну розробити порядок впровадження довгострокових проїзних у найбільших містах

338
Кабінет міністрів доручив Міністерству транспорту і зв'язку, Міністерству економіки, Міністерству фінансів, Міністерству з питань житлово-комунального господарства, Державному комітету з підприємництва і регуляторної політики і Державному комітету з технічного регулювання і споживчої політики розробити порядок обов'язкового впровадження довгострокових проїзних в містах з населенням понад 800 тис. мешканців. Про це повідомила прес-служба Антимонопольного комітету.
Згідно з повідомленням, уряд підтримав пропозицію комітету з розробки відповідного документа.
Згадані міністерства і відомства мають винести на розгляд Кабміну погоджену постанову з даного питання.
АМКУ відзначає, що нормативне впровадження системи довгострокових проїзних підвищить ефективність транспортних підприємств за рахунок завчасного отримання додаткових коштів шляхом кредитування пасажирами.
Як повідомляло агентство, АМКУ просив Мінтрансзв'язку і Міністерство ЖКГ завершити розробку єдиного порядку розрахунку вартості довгострокових проїзних квитків на міський транспорт до 2010 року.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас