Український виробник електронних книг PocketBook створить СП із тайванською Netronix — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Український виробник електронних книг PocketBook створить СП із тайванською Netronix

1807
Українська компанія Most Publishing, що володіє торговельною маркою пристроїв для читання електронних книг PocketBook, і тайванські Netronix Inc створюють спільне підприємство PocketBook Global із штаб-квартирою в Києві, говориться в спільному прес-релізі компаній.
"Об'єднання з Netronix Inc. відкриває для всіх нас нові великі можливості. Ми раді, що в 2010 році наші електронні рідери випускатимуться під єдиним брендом PocketBook Global і поширяться по всьому світу", - наводяться в прес-релізі слова президента Most Publishing Ігоря Попова.
В Most Publishing, обіг якої з моменту початку продажів в 2008 році перевищив $25млн, розраховують на зростання продажів нової компанії в 2010 році до $165 млн і розширення модельного ряду до 20 пристроїв (в даний час кожна компанія має в лінійці по чотири моделі), наголошується в прес-релізі.
Електронні книги PocketBook є продуктом українських розробників компанії Most Publishing, засновані на апаратній частині виробництва Netronix.
Тайванська Netronix, окрім електронних книг, спеціалізується на виробництві мережевого устаткування, POS-терміналів і мультимедійних пристроїв.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас