Swarovski зняла офіс на "Золотій милі" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Swarovski зняла офіс на "Золотій милі"

Нерухомість
401
Австрійська компанія Swarovski, котра спеціалізується на виробництві прикрас з кришталю, розмістить центральне представництво в Росії на "Золотій милі" (територія між вулицею Остоженка і Пречистенською набережною). Про це говориться в повідомленні консалтингової компанії GVA Sawyer.
За даними GVA Sawyer, Swarovski домовилася про оренду офісного приміщення площею 340 квадратних метрів в багатофункціональному житловому комплексі "Кристал Хаус". Комплекс, побудований за проектом архітектора Юрія Григоряна, розташований за адресою: Коробейників провулок, будинок 1.
Приміщенням компанії Swarovski є офіс-бутік і розташовується на першому поверсі "Кристал Хаус".
Компанія Swarovski, заснована в 1895 році, виробляє з кришталю скульптури і мініатюри, прикраси, біжутерію, одяг, люстри та інші домашні аксесуари. Окремо виробляються компоненти Swarovski. Це кристали (стрази), підвіски, намистини і багато інших речей, котрі використовуються модельєрами, дизайнерами і художниками.
Район "Золота миля" довго був найдорожчим в Москві за рівнем цін на житло та офісну нерухомість. Останнім часом він ділить лідерство з такими районами, як Якиманка та Арбат.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас