Київ має намір залучити студентів до прибирання снігу в місті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Київ має намір залучити студентів до прибирання снігу в місті

489
Київська міська державна адміністрація має намір залучити студентів до розчищення снігу на території міста.
Про це Українським Новинам повідомила прес-служба міськадміністрації.
"Вирішили залучити до прибирання дворів студентів, яким виповнилося 18 років, заздалегідь провівши з молодими людьми інструктаж із техніки безпеки і забезпечивши їх необхідним інвентарем", - йдеться в повідомленні.
Прес-служба не уточнює, чи досягнута домовленість з ректорами вищих учбових закладів з цього питання.
У зв'язку з цим мерія вирішила задіяти 900 резервних лопат і ломів із запасів Головного управління з питань надзвичайних ситуацій.
Київдержадміністрація також зазначає, що головні магістралі міста повністю розчищені від снігу і льоду, а прибирання прибудинкових територій і внутрішньоквартальних проїздів є незадовільним.
Тому мерія доручила житлово-експлуатаційним організаціям (ЖЕКам) максимально посипати двори і проїзди пісочно-сольовою сумішшю, аби розм'якшити лід, а потім його сколювати.
Як повідомляло агентство, раніше Київміськадміністрація звернулася до Міноборони з проханням вивчити можливість залучення військовослужбовців до розчищення снігу на території міста в разі снігопадів в майбутньому.
Також Київміськадміністрація критикувала райадміністрації за недостатню роботу з ліквідації наслідків негоди, зокрема погане розчищання снігу на прибудинкових територіях.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас