Тігіпко за підсумками консультацій з Тимошенко і Януковичем відмовився підтримувати когось із них у другому турі виборів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко за підсумками консультацій з Тимошенко і Януковичем відмовився підтримувати когось із них у другому турі виборів

9657
Сергій Тігіпко, який зайняв третє місце за результатами 1-го туру президентських виборів, заявляє, що провів консультації з кандидатами в президенти Віктором Януковичем і Юлією Тимошенко, але своєї позиції не підтримувати жодного з них не змінив.
"Так, я провів переговори і з Юлією Тимошенко, і з Віктором Януковичем в один день. Є певні пропозиції, але поки моя позиція не змінилася", - сказав він.
Політик підкреслив, що, як і раніше, не пропонуватиме своїм виборцям підтримувати якогось з цих кандидатів у другому турі.
Разом з тим С.Тігіпко допустив, що ситуація може змінитися, якщо він побачить "якісь дії з боку самих кандидатів". Зокрема, він пояснив, що ні Ю.Тимошенко, ні В.Янукович не говорять про конкретні серйозні зміни в країні, а лише обіцяють.
"Зараз я зайняв позицію рівновіддалену, хай проводять між собою політичну боротьбу", - заявив С.Тігіпко.
Політик також прогнозує, що учасники другого туру президентських виборів ще захочуть проводити з ним консультації, проте "не думаю, що це змінить мою позицію".
За даними обробки 100% електронних протоколів дільничних виборчих комісій, С.Тігіпко зайняв третє місце, набравши 13,06 % голосів (3 млн. 211 тис. 257).
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас