ВОЛЯ запустила сервіс відео-на-замовлення в HD-форматі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ВОЛЯ запустила сервіс відео-на-замовлення в HD-форматі

1127
Компанія ВОЛЯ забезпечила абонентам цифрового телебачення "Воля Преміум ТВ" можливість користуватися сервісом " відео-на-замовлення" для перегляду фільмів у форматі високої чіткості (HD).
Починаючи з січня 2010 року сервіс відео-на-замовлення забезпечує абонентам можливість замовлення та перегляду фільмів у двох кінозалах:
− "DVD-кінозал" (колишній "Домашній кінозал");
− "HD-кінозал" (колишній "Домашній кінохіт").
Для перегляду фільмів у "HD-кінозалі" абонент повинен мати телеприймач із вбудованим ТВ-тюнером стандарту DVB-C, а також придбаний у компанії ВОЛЯ САМ-модуль (модуль умовного доступу, conditional access module), у який вставляється видана під час підключення карточка умовного доступу.
Вартість тижневого перегляду фільму в "HD-кінозалі" − 20 грн. Це так званий тижневий абонемент, період показу кожного фільму в якому триває сім днів.
У "DVD-кінозалі" демонструється кіно стандартної роздільної здатності і абонемент можна замовити на тиждень (15 грн.) або на поточний місяць (25 грн.). В останньому випадку, незалежно від дати замовлення, абонент може дивитися фільми до кінця поточного місяця, тобто до 30 або 31 числа, без додаткової плати.
Доступ до фільмів забезпечується для всіх ТВ-тюнерів та телевізорів, підключених за одним договором. Отже, якщо в абонента вдома кілька телеприймачів, замовлені фільми він може дивитися на будь-якому з них.
Президент компанії ВОЛЯ Сергій Бойко зазначає: "Ми слідкували за динамікою збільшення кількості абонентів, які користуються телеприймачами з вбудованими цифровими ТВ-тюнерами, що підтримують стандарт HD (Full HD або HD ready), і тому працювали над пропозицією, яка б відповідала запитам даної групи, що постійно зростають. Абоненти наших послуг зможуть оцінити виняткову якість зображення та звуку, яка пропонується у межах додаткового сервісу відео-на-замовлення. При цьому ті абоненти послуги "Воля Преміум ТВ", які зараз дивляться програми за допомогою телевізора з вбудованим тюнером і придбаного у компанії модуля умовного доступу, зможуть користуватися не тільки сервісом відео-на-замовлення, а й у найближчому майбутньому − пакетом HD-каналів, без купівлі додаткового обладнання. Тобто запуск сервісу відео-на-замовлення в стандарті високої чіткості − це перший крок до запланованого на майбутнє запуску окремого пакета програм стандарту HD".
Довідка
HDTV (High Definition Television) – стандарт телебачення високої чіткості.
Стандарт DVB (Digital Video Broadcasting) описує всі види цифрового мовлення: ефірне, кабельне, супутникове. DVB-С – стандарт, який використовується для кабельних мереж.
Абонемент − разове знаття коштів із особового рахунка абонента послуги "Воля Преміум ТВ".
" Компанія ВОЛЯ " є національним українським телекомунікаційним провайдером, що надає комплексну мультисервісную послугу, а саме: інформація й розваги - доступ до телепрограм і відео-на-замовлення; передавання даних - високошвидкісний доступ до Інтернету і послуги найбільшого в Україні дата-центру; комунікація - комп'ютерний та голосовий зв'язок.
За матеріалами:
Воля.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас