Будинок мод Versace в травні почне випуск власного мобільного телефону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Будинок мод Versace в травні почне випуск власного мобільного телефону

369
Італійський будинок мод Gianni Versace SPA в травні 2010 року вперше почне випуск власних мобільних телефонів, пише газета The Wall Street Journal.
Дизайнер будинку Versace Донателла Версаче розробила дизайн мобільного телефону спільно з французькою компанією ModeLabs Group SA, яка також виготовляє телефони для Christian Dior і виробника годинника Tag Heuer.
"Досі будинки моди не могли собі уявити, що створення розкішного мобільного телефону можливе. Тепер моделі вишуканого дизайну, що випускаються обмеженим накладом, представляють інтерес майже для всіх модних будинків", - стверджує виконавчий директор ModeLabs Стефан Бобо.
Новий телефон Versace в роздрібному продажі коштуватиме дорожче аналогічного від Діор, ціна якого складає близько 3,5 тис. євро.
Мобільний телефон Versace буде представлений на закритому показі в Парижі наступного тижня.
багато будинків мод вже не перший рік проявляють інтерес до високих технологій. Наприклад, Dolce & Gabbana спільно з американською Motorola в 2008 році представила мобільний телефон, продажі якого за перший рік принесли 200 млн євро. Будинки Prada і Giorgio Armani також розробили мобільні новинки в співпраці з провідними світовими виробниками.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас