Американець розорився на допомозі Гаїті — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Американець розорився на допомозі Гаїті

561
Користувач соціальної мережі Reddit, відомий як elustran, пожертвував майже всі свої заощадження (426 доларів) на допомогу постраждалим від землетрусу на Гаїті.
На Reddit діє система рейтингування постів і коментарів. 17 січня Elustran пообіцяв пожертвувати по одному долару за кожен голос, що знижує рейтинг певного коментаря, який він залишив. За його словами, він сподівався, що цей коментар незабаром забудеться. Проте інші користувачі проголосували "проти" його коментаря в цілому більше 700 разів, майже розоривши його.
Як пише Elustran, на його банківському рахунку було 526 доларів і 7 центів, з яких він вже пожертвував на допомогу Гаїті 426 доларів 7 центів. Тепер він має намір знайти роботу, аби виплатити решту.
В результаті руйнівного землетрусу на Гаїті 11 січня, загинули, за різними даними, від декількох десятків до декількох сотень тисяч осіб. Країна піддалася сильним руйнуванням. За оцінками ООН, лише на невідкладні потреби Гаїті потрібно зібрати близько 600 мільйонів доларів.
В США запущено декілька кампаній зі збору коштів на допомогу Гаїті. Зокрема, колишні президенти країни Біл Клінтон і Джордж Буш на прохання глави держави Барака Обами, очолили добродійний фонд, створений для допомоги постраждалій карибській державі.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас