Opel отримав фінансове вливання від General Motors — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Opel отримав фінансове вливання від General Motors

199
Американський автомобілебудівний гігант General Motors здійснив значне фінансове вливання в своє німецьке дочірнє підприємство Opel. На рахунок компанії в Рюссельсхаймі було переведено близько 650 мільйонів євро. Про це йдеться в повідомленні, направленому в Комісію США з цінних паперів і бірж (SEC).
Ці кошти мають допомогти Opel протриматися на плаву доти, доки не буде прийнята довгострокова програма фінансування і оздоровчих заходів, повідомляє інформаційне агентство Reuters.
"Мова йде про дострокову виплату коштів за розробку нових технологій", - розповів в інтерв'ю інформаційному агентству dpa представник компанії. Спочатку ці кошти планувалося отримати в квітні і липні. У Рюссельсхаймі розташований дослідницький центр Opel, який здійснює розробки і для інших марок концерну GM.
"Дострокові виплати є тимчасовим джерелом фінансування компанії Opel доти, доки буде знайдено довгострокове фінансування", - йдеться в повідомленні General Motors. Нині материнський концерн веде переговори з декількома європейськими урядами про державну допомогу в розмірі 2,7 мільярдів євро. Сам же GM має намір інвестувати на порятунок Opel близько 600 мільйонів євро.
За матеріалами:
Deutsche Welle
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас