Банк JP Morgan отримав 3,3 млрд дол. прибутку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк JP Morgan отримав 3,3 млрд дол. прибутку

Казна та Політика
245
За підсумками кризового 2009 року, чистий прибуток банку зріс до 11,7 млрд доларів.
Прибуток одного з найбільших американських банків JP Morgan Chase за результатами четвертого кварталу 2009 року знов перевершив очікування, повідомляє Бі-бі-сі.
Чистий прибуток фінансового гіганта за жовтень-грудень минулого року склав 3,28 млрд доларів. Це більш ніж в чотири рази перевершує результат за аналогічний період минулого року.
В той же час виручка, хоча і теж перевершила показник 2008 року, виявилася меншою, ніж в третьому кварталі, - 25,2 млрд доларів.
В цілому, за підсумками кризового 2009 року, чистий прибуток JP Morgan Chase зріс до 11,7 млрд доларів - з 5,6 млрд в 2008.
При цьому 6,8 млрд банку приніс один лише інвестиційний підрозділ. Добрі результати інвестиційного підрозділу протягом всього року допомагали JP Morgan Chase компенсувати збитки в сегментах споживчого кредитування і пластикових карток.
JP Morgan Chase традиційно відкриває сезон звітності великих американських банків - починаючи з наступного тижня за результатами четвертого кварталу звітуватимуть і інші гіганти: Goldman Sachs, Citigroup, Morgan Stanley і Wells Fargo.
Найближчим часом очікуються звіти й інших найбільших американських компаній - IBM, General Electric, Google.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас