Для остаточного завершення реконструкції стадіону "Металіст" у Харкові необхідно понад 146 млн грн. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Для остаточного завершення реконструкції стадіону "Металіст" у Харкові необхідно понад 146 млн грн.

176
Для остаточного завершення реконструкції стадіону "Металіст" у Харкові необхідно понад 146 млн грн. Про це заявив президент групи DCH, координатор підготовки Харкова до Євро-2012 Олександр Ярославський на зустрічі з дипломатами посольства США в Україні. За словами О.Ярославського, з цих грошей 60,7 млн грн. необхідно для того, щоб врахувати додаткові вимоги УЄФА і 86,6 млн грн. - на погашення заборгованості бюджетів усіх рівнів.
"Із 600 млн грн., необхідних на реконструкцію стадіону (без врахування додаткових 60,7 млн грн., які необхідні для обліку нових вимог УЄФА), з державного бюджету було недофінансовано 36,6 млн грн., обласного - 35 млн грн. і міського - 15 млн грн. Що стосується групи DCH, вона повністю виконала і перевиконала свої зобов'язання щодо фінансування. Ми практично весь час працювали в такому режимі, коли всі касові розриви покривала група DCH"- сказав О.Ярославський.
На сьогоднішній день на ОСК "Металіст" тривають роботи в підтрибунних приміщеннях, крім того, згідно з вимогами УЄФА, необхідно зробити ще 2 виходи на північній і південній трибунах. В кінці квітня на стадіоні планують почати заміну газону.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас