"Київенерго" забезпечило резервне електропостачання ЦВК та інших об'єктів виборчого процесу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Київенерго" забезпечило резервне електропостачання ЦВК та інших об'єктів виборчого процесу

Енергетика
86
АК "Київенерго" вжила низку запобіжних заходів, які мають гарантувати надійне та безперебійне електропостачання у Києві під час проведення виборів Президента України, повідомляє прес-служба "Київенерго".
Зокрема, голова правління АК Едуард Соколовський підписав розпорядження про недопущення відключення за несплату будівель, у яких розміщені виборчі дільниці та штаби партій кандидатів у Президенти.
"Споживачі "Київенерго" наразі заборгували компанії за тепло понад 1 млрд грн та понад 800 млн грн за електрику. Робота зі стимулювання виплати заборгованості ведеться компанією постійно, адже недопущення накопичення боргів споживачами є вимогою до роботи кожної енергокомпанії. Але на суботу та неділю "Київенерго" зі свого боку візьме тайм-аут і заради уникнення провокацій політиками не зробить жодного кроку щодо позбавлення електрики установ, які мають відношення до виборного процесу", - заявив Е.Соколовський.
Особливу увагу на час виборів АК "Київенерго" приділяє забезпеченню електроенергією Центральної виборчої комісії. 17 та 18 січня у щитовій ЦВК чергуватимуть працівники компанії, які будуть готові оперативно зреагувати на будь-яку аварію або іншу неординарну ситуацію, пов'язану з електропостачанням. Також у центральному районі філіалу "Кабельні мережі Київенерго", який обслуговує ЦВК, під час виборів та підрахунку голосів знаходитиметься дизель-генератор потужністю 200 кВт. Це обладнання здатне забезпечити живлення Центрвиборчкому в екстреному випадку.
Крім того, працівники АК "Київенерго" перевірили схеми електропостачання приміщень, де розміщуються усі 10 територіальних виборчих округів столиці. Кожен з цих об'єктів, окрім основного, має ще й резервне джерело живлення. Тобто, у випадку аварії виборчі округи також не залишаться без електроенергії.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас