Домашні фінанси – переможець 2009 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Домашні фінанси – переможець 2009

3290
Інтернет-проект "Домашні фінанси", якому ще немає року, - лідер серед web-сервісів українського уанету. Так оцінила роботу молодого проекту експертна рада конкурсу Awards Internet UA, що проводиться вже вп’яте. Використання web-сервісів, як і будь-яких інших новітніх технологій, відкриває для споживача нові можливості, дозволяє подивитися на існуючі потреби під іншим кутом зору. Ведення домашньої бухгалтерії за допомогою "Домашніх фінансів" допомагає економити - переконались українці. Як підтвердження цієї думки - збільшення кола прихильників до 15 тисяч осіб, і ця цифра постійно зростає.
Поява великої кількості веб-сервісів свідчить про закономірну еволюцію в електронному просторі України. Веб-сервіси дають серйозний поштовх для процесу глобальної інтеграції бізнесу, роблять його більш ефективнішим, оперативнішим, гнучкішим. Постійно зростаюча популярність веб-сервісів показує, що вони дійсно допомагають споживачу максимально зекономити і гроші, і час.
На думку експертів конкурсу Awards Internet UA: “Авторам проекту домашньої бухгалтерії "Домашні фінанси" вдалося створити дійсно гарантовано якісний сервіс, який припав до душі українцям. Наш вибір переможця - це вибір нашої інтернет-аудиторії, яка оцінила і зручність у використанні, і низку можливостей, і високий рівень гарантованої якості сервісу. Саме тому у номінації “Особисті гроші перемогу здобули "Домашні фінанси". Користувачі цього сервісу дійсно навчились контролювати власні кошти”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас