Тігіпко: Депутати вважають, що економіка почекає до закінчення президентських виборів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тігіпко: Депутати вважають, що економіка почекає до закінчення президентських виборів

586
Позачергове засідання Верховної Ради в середу підтвердило: у нинішньому складі парламент абсолютно непотрібний для країни, вважає кандидат в президенти Сергій Тігіпко. Так він прокоментував підсумки розгляду депутатами проекту державного бюджету України на поточний рік, повідомляє прес-служба політика.
"Очевидно, що регіонали зібрали сьогоднішнє засідання парламенту винятково для того, щоб перешкодити БЮТ внести вигідні для Юлії Тимошенко поправки в закон про вибори президента. Економічні питання були включені до порядку денного для прикриття. І прибічники Януковича, і соратники Тимошенко не хочуть займатися бюджетом: вони вважають, що державні фінанси потрібно буде перекроювати після очікуваної кожним з таборів перемоги свого кандидата на виборах. Обом найбільшим парламентським партіям немає діла до того, що для нормального функціонування державних фінансів навіть поганий бюджет кращий, ніж його повна відсутність", - заявив С.Тігіпко.
Він додав, що Верховна Рада V і VI скликань сама дискредитувала ідею парламентської республіки: "Колективна відповідальність звиродніла в колективну безвідповідальність. Аби вивести Україну на шлях стійкого економічного зростання, потрібна сильна президентська влада, яка гарантує, що глава держави і уряд працюють в одній команді над розчищенням створених за останні п'ять років завалів".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас