Довгостроковий кредит – це реально — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Довгостроковий кредит – це реально

Кредит&Депозит
135
Відбувся Інформаційний День для учасників Конкурсу
Близько 70 компаній взяли участь у Інформаційному Дні для учасників Другого Конкурсу Бізнес-Проектів. Цей щорічний конкурс проводиться в рамках Другої Кредитної Лінії ЄБРР для малого та середнього бізнесу в Україні (МСП-2), і викликає все більшу зацікавленість українських компаній.
Учасники інформаційного дня мали змогу задати власні питання щодо участі у конкурсі його організаторам, банкам-партнерам та спонсорам – Національному банку України, ЄБРР, банкам Аваль, Ажіо, ВАБанк, Надра та Форум. Своїм досвідом роботи з ЄБРР поділились переможці минулорічного конкурсу – підприємства Агро-Овен (Дніпропетровська обл.), САВсервіс (м. Київ) та Пластмодерн (м. Київ).
Після офіційних доповідей, потенційні позичальники мали можливість обговорити з банками-учасниками практичні аспекти кредитування та підготовки необхідної документації для отримання кредиту по лінії ЄБРР МСП-2. На Інформаційному Дні було неодноразово підкреслено, що для отримання кредиту – не обов’язково перемагати у Конкурсі. Всі затверджені до кредитування проекти незалежно від результатів конкурсу зможуть скористатись унікальним джерелом довгострокового кредитування в Україні – Кредитною лінією ЄБРР МСП-2. Протягом поточного року з коштів цієї лінії вже затверджено кредити на суму близько 10,5 млн. дол. США.
Другий Конкурс знову надає можливість кращим підприємствам отримати кредит за зниженою відсотковою ставкою, що дозволить зекономити десятки тисяч доларів. Представники компаній-переможців також отримають надану компанією British Airways можливість поїхати до Великобританії для знайомства з роботою профільних малих підприємств. Остаточна дата прийому проектів на участь у конкурсі 1 лютого 2003 року.
Подальша інформація про Конкурс на Кращий Бізнес-проект може бути отримана в Групі Управління Проектами Національного банку України за телефоном +380-44-230-1818 або в будь-якому відділенні банків-учасників. Відвідайте офіційний веб-сайт Конкурсу www.bizproject.com.ua для одержання повної інформації і форм подачі заявок.
Перша Кредитна Лінія ЄБРР для малого та середнього бізнесу була відкрита у 1995 році. На сьогоднішній момент, в рамках Першої та Другої кредитних ліній для малих та середніх підприємств Банк надав кредити 181 українському підприємству на суму більше150 мільйонів доларів. За вісім років впровадження в Україні Кредитні Лінії ЄБРР для МСП сприяли створенню більше 5000 робочих місць.
За матеріалами:
НБУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас