Точка зору: Одна з умов ЄС щодо спрощення візового режиму - ввести біометричні електронні паспорти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Точка зору: Одна з умов ЄС щодо спрощення візового режиму - ввести біометричні електронні паспорти

1028
Однією з умов ЄС щодо спрощення візового режиму є введення біометричних електронних паспортів. Таку думку висловив народний депутат України від фракції Партії регіонів Василь Грицак.
Він відзначив, що в 2007 році поліграфкомбінат "Україна", український Консорціум "ЄДАПС" і МВС задекларували, що електронний паспорт вже готовий, і були проведені його презентації 2007, 2008 і 2009 рр.
"Якщо український Консорціум "ЄДАПС" переміг шість найвідоміших фірм в світі і став переможцем з випуску електронного паспорта для Інтерполу, то невже Консорціум "ЄДАПС", поліграфкомбінат "Україна", де працюють наші громадяни та отримують зарплату, а ці підприємства платять податки, не може виготовити такі паспорти для України?" - додав політик.
За його словами, група рейдерів на чолі з першим віце-прем'єр-міністром України Олександром Турчиновим організувала "наїзди" на український Консорціум "ЄДАПС".
"Вони дали вказівку всім структурам, це і Антимонопольний комітет, і КРУ, і МВС, і Податкова адміністрація, і СБУ, яка не дуже на них реагувала, це й інші структури на рівні міста, області, санітарна служба, пожежна служба, інспекція цін тощо. Антимонопольний комітет сьогодні займається одним питанням - Консорціумом "ЄДАПС", більше його нічого не цікавить, там одночасно порушено 8 справ, і все це за особистою вказівкою О.Турчинова", - відзначив Василь Грицак.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас