Ставки по депозитах найбільших банків Росії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ставки по депозитах найбільших банків Росії

Кредит&Депозит
832
Максимальні ставки в найбільших російських банках у першій декаді січня опустилися нижче 13% і впритул наблизилися до докризового рівня, повідомляє k2kapital.
Зокрема, згідно з даними Центрального банку, середнє арифметичне значення максимальних ставок по вкладах в рублях в десяти банках, що залучають найбільший обсяг депозитів, у першій декаді січня опустився нижче 13% річних, склавши до 12,97% річних.
Менші банки, як очікується, в найближчій перспективі зберігатимуть розрив з лідерами на 2-3 процентні пункти. При цьому, як пише "Комерсант", громадяни продовжують вважати банківські вклади найбільш надійним інструментом заощадження коштів - з січня по грудень 2009 року обсяг вкладів зріс на 15%.
ЦБ проводить моніторинг ставок по банківських вкладах найбільших банків з 1 липня поточного року, використовуючи інформацію, розміщену на сайтах кредитних організацій. До десятки банків, сайти яких моніторить ЦБ РФ, увійшли Ощадбанк, ВТБ 24, Банк Москви, Райффайзенбанк, Газпромбанк, Росбанк, Альфа-банк, банк "Уралсиб", Промсвязьбанк, МДМ банк.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас