AOL звільнить 1,2 тис співробітників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

AOL звільнить 1,2 тис співробітників

Казна та Політика
307
Американська інтернет-компанія AOL оголосила про намір звільнити близько 1,2 тис. співробітників на цьому тижні. Таке рішення компанія пояснює недостатньою кількістю співробітників, що погодилися піти за власним бажанням.
У заяві офіційного представника AOL зазначається, що компанія планує скорочення приблизно 2,3 тис. співробітників - близько третини її штату. Проте залишити компанію погодились наразі лише 1,1 тис. осіб, інформує Associated Press.
В рамках значної реорганізації, запланованої керівництвом AOL, окрім скорочення персоналу, компанія збирається позбутись низки активів. Зокрема, вона закриє свої офіси в Іспанії і Швеції, а також може продати свій інтернет-месенджер ICQ російській компанії Digital Sky. Як повідомлялося раніше, AOL спробує позбавитися також від соціальної мережі Bebo, купленої в 2008 році за 850 млн доларів.
Нагадаємо, в грудні 2009 р. збиткова інтернет-компанія відділилась зі складу медіахолдингу Time Warner. У 2001 р. AOL об'єдналася з Time Warner за 100 млрд дол., проте це злиття виявилося одним із найбільш невдалих в історії корпоративної Америки. Союз AOL і Time Warner обернувся рекордними збитками для компаній і величезними втратами для акціонерів.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас