Черновецький доручив виділити кошти на завершення ліквідації наслідків стихії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черновецький доручив виділити кошти на завершення ліквідації наслідків стихії

Казна та Політика
806
Київський міський голова Леонід Черновецький доручив начальникові Головного фінансового управління Київської міськдержадміністрації терміново надати субвенцію з міського бюджету у розмірі 16 млн грн. на завершення ліквідації наслідків стихії.
Про це повідомив перший віце-мер Анатолій Голубченко під час засідання оперативного штабу з питань надзвичайних випадків, повідомила прес-служба міськдержадміністрації.
Під час засідання чільники районів і комунальних структур міста звітували про виконання робіт з ліквідації наслідків негоди.
Голубченко зазначив, що у зв'язку з невтішним прогнозом Укргідрометцентру необхідно терміново завершити роботи з ліквідації наслідків негоди.
"Враховуючи невтішні прогнози гідрометцентру найближчими днями, ми повинні терміново завершити роботи із усунення наслідків негоди. Перш за все, це стосується прибирання снігу з прибудинкових територій житлових будинків, підходів і під'їздів до дитячих садків і шкіл, зупинок громадського транспорту; налагодження функціонування пошкоджених освітлювальних мереж; вивезення побутового сміття; прибирання зламаних під час негоди гілок дерев і забезпечення нормального руху громадського транспорту", - звернувся Голубченко до присутніх на засіданні штабу.
Крім того, він порадив главам районів провести зустрічі з керівниками промислових підприємств і торговельних мереж міста з пропозицією залучення їх ресурсів для прибирання снігу зі своїх територій, а також звернеться із аналогічною пропозицією до жителів столиці.
"Окреме прохання до водіїв. В умовах таких важких погодних умов, кожен водій повинен зрозуміти важливість ситуації і не паркувати свій автомобіль на тротуарах і пішохідних зонах - аби не ускладнювати пересування громадян", - додав Голубченко.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас