Volkswagen може цього року почати випуск автомобілів Audi в США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Volkswagen може цього року почати випуск автомобілів Audi в США

178
Найбільший європейський автовиробник Volkswagen AG може почати випуск автомобілів Audi на новому заводі в США до кінця цього року.
Німецький концерн оцінить темпи відновлення авторинку США перш ніж прийняти рішення про початок виробництва Audi на новому заводі в місті Чаттануга, штат Теннессі, уточнив в інтерв'ю Bloomberg глава департаменту з продажів VW Пітер Шварценбауер.
Зараз прогноз продажів автомобілів Volkswagen на американському ринку в 2010 році "дещо оптимістичніший", ніж кілька місяців тому, і складає 11,5 млн. транспортних засобів.
Хоча продажі Audi в Китаї та Європі перевершують аналогічний показник конкурентів BMW і Daimler AG, компанія відстає від них на найбільшому ринку розкішних авто, яким є США. Навіть з врахуванням скорочення колишнього розриву між суперниками, в 2009 році на американському ринку було продано 82.716 Audi, тоді як BMW реалізувало на цьому ринку 241.727 своїх автомобілів, а Daimler продав 190.604 моделей Mercedes- Benz.
"У Audi, як і раніше, відсутня чітка стратегія розвитку на ринку США. Від компанії з такими відвертими глобальними амбіціями варто було б чекати більшого", - вважає директор Центру автомобільних досліджень Університету Дуйсбурга-Ессена Фердинанд Дуденхоффер.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас