Віце-мер Владивостока звільнився через неприбраний сніг — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Віце-мер Владивостока звільнився через неприбраний сніг

216
Віце-мер Владивостока Олександр Чавичалов, до компетенції якого входив благоустрій міста, подав у відставку через те, що прибирання наслідків циклонів, що обрушилися на місто, не було організоване належним чином, повідомляє РІА "Новості" із посиланням на прес-службу мерії.
Питання нового призначення на пост заступника глави адміністрації Владивостока перебуває на стадії вирішення. Раніше міська прокуратура оголосила "застереження" Чавичалову за неналежну організацію робіт з ліквідації наслідків снігопаду, що обрушився на Владивосток.
На Владивосток і південь Примор'я обрушилася майже тримісячна норма опадів. Тисячі городян впродовж декількох днів спізнювалися у справах через збої в роботі громадського транспорту. На дороги виходило близько 400 автобусів замість звичайних 800.
Прокурорська перевірка показала, що у Владивостоку вивезення снігу не проводився, а дорожні служби не чистили дороги. На декілька чиновників, компаній і муніципальних підприємств, були накладені штрафи в 50 тисяч рублів.
За матеріалами:
bfm.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас