БЮТ буде вимагати позачергового скликання ВР — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ буде вимагати позачергового скликання ВР

Казна та Політика
477
Кандидат у президенти України, прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що фракція БЮТ вимагатиме позачергового скликання засідання Верховної Ради для розгляду питання про голосування вдома.
Про це Тимошенко заявила сьогодні в ефірі "5-го каналу".
"Скоріш за все, ми наступного тижня скликатимемо Верховну Раду для невідкладного розгляду цього питання", - сказала Тимошенко.
Кандидат в президенти вважає, що рішення Центральної виборчої комісії про можливість голосувати вдома на підставі особистої заяви без документального підтвердження про стан здоров'я створює великий ризик для фальсифікації результатів виборів.
Тимошенко також вважає, що відмова Київського апеляційного адміністративного суду розглянути відповідну позовну заяву є свідченням "продажності суддів".
"Я звернулася до суду і, як і всі громадяни України, зіткнулася з продажністю українських суддів, які не мають права називатися суддями", - зазначила вона.
Кандидат в Президенти також повідомила, що з приводу вірогідності фальсифікацій результатів виборів звернулася до ОБСЄ, а також до президента України Віктора Ющенка.
На думку Тимошенко, всі повинні об'єднати зусилля, аби не допустити фальсифікацій на виборах президента.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас