Білорусь та Росія не змогли підписати документи про постачання нафти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білорусь та Росія не змогли підписати документи про постачання нафти

Енергетика
290
Білоруська та російська делегації не змогли досягти компромісу на переговорах із нафти в суботу, повідомляє ИТАР-ТАСС.
"Під час чергового раунду переговорів про умови постачань нафти з Росії, проведеного 9 січня в Москві, білоруська і російська делегації знов не змогли прийти до компромісного рішення із обговорюваних питань і вийти на підписання відповідних документів", - повідомили сьогодні агентству в прес-службі білоруського уряду. При цьому проінформували, що білоруська делегація повернулась до Мінська.
За інформацією агентства, на переговорах білоруська делегація на чолі з першим заступником прем'єр-міністра Володимиром Семашком представила аргументовану позицію, "засновану на чинній правовій базі двосторонніх відносин і підкріплену відповідними розрахунками, максимально погодженими білоруськими і російськими експертами під час проведених раніше консультацій".
"Однак озвучені білоруською стороною аргументи, як і представлені розрахунки, фактично були проігноровані російською стороною", - зазначили в прес-службі білоруського уряду.
Повідомляється, що сторони обмінялися письмовим викладом своїх позицій і висловили готовність до продовження переговорів.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас