Forbes продав свій головний офіс Університету Нью-Йорка — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Forbes продав свій головний офіс Університету Нью-Йорка

233
Видавничій дім Forbes, який публікує однойменний діловий журнал, продав свою головну будівлю, розташовану на Манхеттені. Про це повідомляє видання The Wall Street Journal.
Покупцем нерухомості виступив Університет Нью-Йорка. Видавець доки не залишатиме площі, які він вже орендував на п'ять років.
Суму операції сторони не розкривають. Тим часом блог paidContent нагадує, що в 2007 році компанія Cushman & Wakefield оцінила будівлю Forbes в 140 мільйонів доларів. У грудні 2009 року газета The New York Post висловила припущення, що площі будуть продані за 55 мільйонів доларів.
Головний офіс Forbes, який видавець придбав в 1962 році, розташований на П'ятій Авеню. Будівля була побудована в 1924 році.
Причиною з якої видавничий дім вирішив продати офіс, стало падіння рекламної виручки, яка торкнулася всього ринку друкарської преси. У березні 2009 року частину своїх площ продала компанія The New York Times Company (NYTC), що видає газету The New York Times. Сума операції склала 225 мільйонів доларів. Як і Forbes NYTC вважала за краще узяти продану будівлю в оренду.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас