Скільки грошей можна витрати на непотрібні речі? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Скільки грошей можна витрати на непотрібні речі?

1081
Найдорожче взуття - це дорогоцінні туфлі на підборах, виготовлені знаменитим ювеліром Стюартом Вайцманом. Вони прикрашені 642 рубінами. Ціна - 1,6 мільйона євро.
Найдорожчий бюстгальтер в світі коштує 12,5 мільйонів доларів. Німецька фотомодель Хайді Клум демонструвала його на одному з показів мод в Нью-Йорку.
Найдорожча лялька "Барбі" в світі коштує 100 тисяч євро. Вона зроблена з тієї ж пластмаси, що і всі інші Барбі, проте, на ній красується сукня прикрашена справжніми діамантами.
Найдорожчий футболіст у світі - це як і раніше Зінедін Зідан. У 2001 році французький гравець за рекордну суму в 68,7 мільйонів євро перейшов з "Ювентуса" до мадридського "Реала".
Найдорожчий стадіон в світі - Stade de France недалеко від Парижа. Тут в 1998 році національна збірна Франції виграла чемпіонат світу. Його будівництво обійшлося в 460 мільйонів євро.
Найдорожчий коктейль в лондонському нічному клубі Umbaba. Він був приготований за спеціальним замовленням "найвпливовіших і найбагатших" відвідувачів, які не поскупилися віддати за напій 333 євро. Рецепт ексклюзивного коктейлю, що отримав назву Magie Noir був розроблений відомим в Британії барменом Джайлсом Андре. Майстер не став робити таємницю зі свого шедевра і детально розповів, які інгредієнти використовувалися для приготування цього алкогольного напою. Основними компонентами Magie Noir став коньяк Hennessy, витримане шампанське Dom Perignon, а також Creme de Mure. Всі ці напої змішуються в певній послідовності, після чого по черзі додаються сік лимона, екстракт лічі, а також вичавка з любовного дерева, яке вважається древнім африканським засобом для посилення статевого потягу. Найдорожчий в світі коктейль подається в кришталевому фужері з трубочкою, виготовленою з 24-каратного білого золота. Її дизайн був спеціально розроблений відомим дорогим ювеліром Томом Біннсом. Першими покупцями цього шедевра стала подружня пара, яка, власне, і зробила замовлення на його виготовлення. Проте на майбутній Хелоуїн-вечірці власники клубу дадуть можливість всім відвідувачам спробувати цей напій. Примітно, що найближчим часом Magie Noir швидше за все виявиться в Книзі рекордів Гіннесу як найдорожчий коктейль в світі. до цього часу це почесне звання носив коктейль, приготований в Ritz Hotel в Парижі. Вартість цього напою, названого Ritz Sidecar становила 190 євро.
Найдорожчий обід в світі купив собі глава фірми Greenlight Capital Девід Айнхорн. На торгах за 250 100 доларів придбав собі право пообідати зі своїм кумиром, мільярдером Уорреном Баффетом. Робіть висновки От як стають мільярдерами: Баффет спокійно поклав ці гроші собі в кишеню.
Найдорожче місто в світі. Не дивлячись на те, що іноземці, що приїжджають до Москви, страшно обурюються невиправданою дорожнечею, ніде життя не коштує так дорого, як в Токіо.
Найдорожчий готель у світі - це готель Burj Al Arab в Дубаї. За найскромніший номер доведеться заплатити 770 євро за ніч. Королівські апартаменти, наприклад, такі, в яких жил Майкл Джексон зі своїми дітьми і свитою, обійдуться вам в 7 700 євро.
Найдорожчу подорож в світі здійснили американський бізнесмен Деніс Тіто і комп'ютерний мільйонер з ПАР Марк Шаттлворт. Вони заплатили по 20 мільйонів доларів кожен за те, аби злітати на МКС.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас