Букмекери відмовляються виплачувати 11 млн дол британцю, який вгадав погоду на Різдво — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Букмекери відмовляються виплачувати 11 млн дол британцю, який вгадав погоду на Різдво

2864
Букмекерська компанія Ladbrokes відмовляється виплачувати 7 млн фунтів (близько $11 млн) гравцеві, який зробив дві ставки на погоду в десятках міст у Різдвяну ніч.
Як повідомляє Reuters, 52-річний Кліфф Браянт поставив по 5 фунтів на те, що на Різдво в 24 містах і селищах в північній частині Великобританії йтиме сніг. При цьому ставки були накопичувальними, чим і пояснюється такий великий розмір виграшу.
Букмекери заявили, що ставки Браянта були прийняті помилково. "Ми вибачилися перед клієнтом за плутанину і помилкове прийняття накопичувальної ставки, оскільки наші правила передбачають прийняття лише одиночних ставок в подібних випадках", - сказав представник Ladbrokes. Він зазначив, що компанія анулює ставки і виплатить британцеві 31.78 фунтів - виграш із одиночних ставок.
У свою чергу Кліфф Браянт задаватися не збирається. В інтерв'ю газеті Southern Daily Echo він заявив, що звернеться за консультацією до юристів, аби отримати свої 4,9 млн фунтів за першою ставкою і 2,2 млн фунтів за другою.
"Якщо я під час своєї роботи роблю подібну помилку, це мені дорого обходиться, і я думаю, що пропозиція з їх боку має бути набагато щедрішою", - сказав гравець. За його словами, букмекерам варто уточнити правила прийняття ставок.
"Вони є однією із провідних букмекерських контор в країні, і я думаю, що в майбутньому вони зобов'язані робити домашнє завдання трохи краще", - підкреслив Браянт.
Нагадаємо, у вересні минулого року найбільша ірландська букмекерська компанія Paddy Power запропонувала поставити на того або іншого світового лідера, який може стати наступною жертвою кепкування італійського прем'єр-міністра Сильвіо Берлусконі.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас