У Молдові збанкрутував оператор мобільного зв'язку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Молдові збанкрутував оператор мобільного зв'язку

Казна та Політика
1974
У Молдові збанкрутував оператор мобільного стільникового зв'язку в стандарті GSM 900/1800 - компанія Eventis Mobile, контрольована російською інвестиційною групою Eventis Telecom Holdings.
Як повідомив на прес-конференції в Кишиневі віце-прем'єр, міністр економіки Молдови Валерій Лазер, банкрутство Eventis Mobile сталося внаслідок поганого управління та відсутності глибокого дослідження ринку під час запуску бізнесу.
Як зазначив Лазер, нині проводяться всі необхідні процедури з переходу клієнтів Eventis Mobile в інші компанії мобільного зв'язку без завдання збитку.
На початку листопада 2009 р. у компанії Eventis Mobile були конфісковані товари на суму понад 2 млн. леїв (більше 162 тис. дол.) через борги на зазначену суму перед 15 великими кредиторами.
Молдовсько-кіпрське спільне підприємство Eventis Mobile, контрольоване зареєстрованою на Кіпрі російською інвестиційною групою Eventis Telecom Holdings, в грудні 2006 р. стало переможцем оголошеного в Молдові міжнародного конкурсу на отримання третьої індивідуальної ліцензії на надання в країні послуг мобільного стільникового зв'язку в стандарті GSM 900/1800.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас