Турчинов спростовує втрату Україною 70% держвласності ГТС — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов спростовує втрату Україною 70% держвласності ГТС

Енергетика
440
Перший віце-прем'єр міністр Олександр Турчинов заперечує заяви про те, що Україна втратила 70% державної власності своєї газотранспортної системи.
Про це він сказав журналістам.
"На жаль, Віктор Ющенко, який поки що працює президентом України, просто використовує всі шанси. Щодня він виступає з якимись дурощами, які є банальною і цинічною брехнею. Це стосується і якихось офшорних компаній, які він десь там знайшов... це стосується і вчорашньої його заяви про якихось 70% газотранспортної системи, які ми втратили. Це вже просто марення, це вже якась хвороба", - заявив Турчинов.
Перший віце-прем'єр вважає, що посадова особа такого рівня не повинна робити подібних заяв.
"Коли така посадова особа розкидається такою інформацією, то тут треба вже висновки робити медичному персоналу або дійсно відповідати в судових органах за свою брехню", - сказав Турчинов.
Він переконаний, що Ющенко робить подібні заяви у зв'язку з тим, що допомагає лідерові Партії Регіонів Віктору Януковичу на виборах президента.
Як повідомляло агентство, в листопаді Тимошенко заявила, що вважає заяви про можливість втрати Україною державної власності на свою газотранспортну систему обумовленими президентською кампанією.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас