Павленко: За умови належного фінансування будівництво НСК "Олімпійський" буде завершено до кінця 2010 р. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Павленко: За умови належного фінансування будівництво НСК "Олімпійський" буде завершено до кінця 2010 р.

Казна та Політика
173
За умови належного фінансування будівництво НСК "Олімпійський" буде завершено до кінця 2010 р.
Про це повідомляє прес-служба Міністерства сім'ї, молоді і спорту України із посиланням на голову відомства Юрія Павленка. Міністр зазначив, що протягом 2009 р. виконаний комплекс важливих робіт із реконструкції НСК "Олімпійський".
Зокрема повністю побудований нижній ярус трибун, посилений і відновлений верхній ярус, завершено прокладання інженерних мереж. У 2010 р. продовжаться початі роботи із будівництва підпірних стін, каркасу естакади і об'їзної дороги, роботи із спорудження VIP-зони і зони вболівальників, а також монтаж основної частини конструкцій крівлі.
За станом на кінець 2009 р. під час реконструкції НСК "Олімпійський" виконано близько 40% від загального обсягу будівельно-монтажних робіт. Підготовка всієї спортивної інфраструктури проходить чітко за графіком, погодженим із УЄФА.
Будівельні роботи на стадіоні ведуться в дві-три зміни, безперебійно, на декількох ділянках одночасно. До виконання робіт з реконструкції стадіону притягнено 38 будівельних організацій, 1018 робітників, близько 400 інженерно-технічних працівників, 122 одиниць будівельної техніки.
Павленко нагадав, що уряд України прийняв рішення про передоплату робіт із реконструкції і будівництва НСК "Олімпійський" на січень-березень у розмірі 135,7 млн грн.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас