Сьогодні починаються теледебати кандидатів на пост Президента України — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Сьогодні починаються теледебати кандидатів на пост Президента України

3902
Сьогодні починаються теледебати кандидатів на пост Президента України. Як повідомлялося, 15 грудня 2009 року Центральна виборча комісія визначила шість пар кандидатів в президенти для участі в теледебатах за державні кошти.
4 січня 2010 року в ефірі Першого національного телеканалу пройдуть теледебати між кандидатами в президенти Юрієм Костенком і Сергієм Тігіпком, 5 січня - між Анатолієм Гриценком і Олександром Пабатом, 11 січня - між Людмилою Супрун і Інною Богословською, 12 січня - між Олександром Морозом і Олегом Тягнибоком, 13 січня - між Петром Симоненком і Олегом Рябоконем, 15 січня - між Михайлом Бродським і Василем Противсіх. 14 січня виступить Сергій Ратушняк, в якого немає пари у зв'язку з тим, що лише 13 кандидатів в президенти дали згоду брати участь у теледебатах.
Кожна пара кандидатів матиме 60 хвилин для проведення теледебатів. В разі, якщо один з кандидатів відмовиться від участі в теледебатах, тоді кандидатові, з яким він мав брати участь, буде віддано 30 хвилин прямого ефіру для виступу. Зокрема, С.Ратушняк також матиме 30 хвилин для виступу в прямому ефірі.
Від участі в теледебатах напередодні першого туру президентських виборів відмовилися Віктор Ющенко, Віктор Янукович, Юлія Тимошенко, Володимир Литвин і Арсеній Яценюк.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас