Тимошенко впевнена в прийнятті держбюджету-2010 після президентської кампанії на основі нового Бюджетного кодексу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко впевнена в прийнятті держбюджету-2010 після президентської кампанії на основі нового Бюджетного кодексу

Казна та Політика
302
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко впевнена в прийнятті державного бюджету на 2010 р. після президентської кампанії на основі нового Бюджетного кодексу. Про це Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко повідомила, спілкуючись з жителями Морського в ході своє робочої поїздки до АР Крим, повідомляє управління у зв'язках зі ЗМІ секретаріату уряду.
"Те, що стосується бюджету - наше завдання, щоб кожне село, селище та місто мало свій бюджет", - наголосила прем'єр-міністр. Глава уряду зазначила, що новий Бюджетний кодекс та проект держбюджету-2010 розроблялися урядом у тісній співпраці з представниками місцевої влади, і кожен населений пункт матиме бюджет з власними видатками розвитку, що дозволить будувати школи, дитячі садочки, лікарні, дороги та вирішувати проблеми місцевих громад.
"Відразу після президентських виборів ми знімемо вето, приймемо цей бюджет і ви будете мати свої надійні гроші разом з фондом розвитку", - наголосила вона.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас