Венесуела ввела обмеження на подачу електроенергії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Венесуела ввела обмеження на подачу електроенергії

Енергетика
510
Венесуела ввела обмеження на подачу електроенергії з нового року. Згідно з офіційним документом з 1 січня 2010 р. подача електроенергії в торговельні та розважальні центри і кінотеатри здійснюватиметься з 11:00 до 21:00. У казино електрика подаватиметься з 18:00 до 24:00.
Одночасно всі великі підприємства мають скоротити обсяг використовуваної енергії на 20%, бо найбільша у Венесуелі гідроелектростанція "Гурі", що виробляє близько 73% всієї електроенергії в країні, працюватиме на мінімальних потужностях. За порушення встановлених правил передбачені жорсткі штрафні санкції, а злісні порушники каратимуться повним відключенням електроенергії.
Подібні заходи влада пояснює сильною засухою, що призвела до значного зниження виробництва електроенергії на гідроелектростанціях. На думку опозиції, дефіцит електроенергії в країні викликаний винятково неправильним плануванням і відсутністю інвестицій в енергетику. Торговельно-промислова палата Венесуели найближчим часом планує звернутися до уряду з проханням про пом'якшення введених обмежень.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас