МВС не може знайти гроші вкладників "Еліта-центру" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

МВС не може знайти гроші вкладників "Еліта-центру"

Нерухомість
1617
Головне слідче управління Міністерства внутрішніх справ відзначає труднощі в пошуку коштів інвесторів, які зникли в результаті афери групи будівельних компаній "Еліта-центру".
Про це заступник начальника управління Віктор Ільчук сказав в інтерв'ю "Газеті по-київськи".
"Робився моніторинг, гроші (отримані організаторами афери від інвесторів) були спущені через низку підприємств, переважно будівельних, під виглядом взаєморозрахунків і пішли в офшорні зони. Ми відстежували банківські операції, але сліди грошей загубилися", - сказав Ільчук.
Також він повідомив, що правоохоронці виявили 1 банківський рахунок на 400 тисяч доларів в одному з банків Латвії і заблокували його.
Зараз, за його словами, МВС вирішують питання переказу цих коштів до України.
Ільчук нагадав, що МВС заарештувало майно групи "Еліта-центр" і окремих організаторів афери, зокрема 11 земельних ділянок, квартири та автомобілі загальною вартістю на 140 мільйонів гривень.
Нагадаємо, в грудні Генпрокуратура направила до суду кримінальну справу за звинуваченням керівника групи компанії "Еліта-центру" Олександра Шахова (Волконського) в організації афери на ринку нерухомості.
В результаті афери групи "Еліта-центру", виявленої в 2006 році, постраждали близько 1,7 тисяч інвесторів будівництва житла.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас