В центрі Києва пограбовано відділення банку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В центрі Києва пограбовано відділення банку

Кримінал
4966
В Голосіївському районі Києві на вул. Саксаганського, 99, вчора о 14:55 було пограбовано відділення Кредобанку. Про це РБК-Україна повідомили в центрі громадських зв'язків столичної міліції.
Невідомий чоловік віком 35-40 років зайшов до банку коли там не було відвідувачів, і, погрожуючи предметом, схожим на обріз мисливської рушниці, змусив дівчину-касира віддати гроші з каси. Отримавши 17,4 тис. гривень, 1890 євро, 1,5 тис. доларів і 4,5 тис. російських рублів, він зник.
Як зазначили в міліції, на час пограбування фізичної охорони, яку веде одна з приватних фірм, в банку не було. Велося відеоспостереження. Зараз вивчається плівка. Особа грабіжника встановлюється.
Останнім часом в Києві, як і в інших містах України, почастішали пограбування магазинів і банківських установ. На думку співробітників МВС, основними причинами зростання цієї категорії злочинів є економічна криза, а також небажання банків забезпечувати свої відділення охороною і камерами відеоспостереження.
Нагадаємо, 25 грудня в Подільському районі Києва п'ятеро невідомих пограбували ювелірний магазин на вул. Вишгородській, 33.
Вночі 24 грудня було здійснено пограбування "Дитячого світу" на вул. Малишка, 3 - невідомі, пошкодивши грати одного з вікон, проникли до приміщення магазину і пограбували шість відділів, зокрема ювелірний.
28 листопада в Шевченківському районі Києва було пограбовано відділення Ощадбанку. Двоє невідомих, погрожуючи зброєю, забрали тоді близько 1,5 тис. дол. і більше 5 тис. грн.
17 листопада в Подільському районі Києва близько 10:00 невідомий здійснив розбійний напад на відділення "Індекс-банку", заволодівши близько 100 тис. грн.
За інформацією МВС, з початку року кількість нападів на українські банки виросла в середньому в 2,4 рази.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас