Глава JPMorgan закликав британську владу скасувати податок на бонуси — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Глава JPMorgan закликав британську владу скасувати податок на бонуси

119
Головний виконавчий директор американського JPMorgan Chase & Co. Джеймі Даймон поскаржився міністрові фінансів Великобританії Алістеру Дарлінгу на 50% податок на бонуси банківським працівникам, який, за словами Даймона, завдасть суттєвих збитків JPMorgan, передає Bloomberg із посиланням на джерела в компанії.
Як раніше повідомила Financial Times, банк не відкидає можливість відмови від будівництва штаб-квартири в діловому районі Лондона Canary Wharf в зв’язку з недавно введеним податком. Вартість проекту оцінювалася в 1,5 млрд. фунтів ($2,4 млрд.).
Джерело агентства розповіло про деякі деталі телефонної розмови, що відбулася. Серед іншого Даймон відзначив, що JPMorgan є другим за величиною банком США (за об'ємом активів і депозитів), він справно платив податки в британську казну і не подавав заявок до уряду Великобританії на отримання фінансової допомоги.
JPMorgan може поповнити список крупних міжнародних компаній, які серйозно розглядають можливості перенесення своїх відділень з Лондона за кордон на хвилі "драконівських заходів" англійського Мінфіну.
За матеріалами:
K2Kapital
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас